Stomatološka ordinacija

HAPPY DENTAL

osnovana je 2013. godine, i za nepunih deset godina postojanja i rada postala je sinonim za profesionalno, stručno i vrhunsko pružanje svih vrsta stomatoloških usluga.

Januara meseca 2021. godine “HAPPY DENTAL” preuzima poslovanje i vođenje stomatološke ordinacije “dr Marija” u Kruševcu sa skoro dve decenije postojanja, i tako nastaje “HAPPY DENTAL KRUŠEVAC”.

Dr Nenad Milošević

Prvi čovek i osnivač stomatoloških ordinacija “HAPPY DENTAL”, koji je takođe i predsednik Udruženja zdravstvenih radnika “Kneginja Milica” od 2019. godine i doktor stomatologije sa dugogodišnjim iskustvom u endodontskom lečenju zuba, radu sa bezmetalnom keramikom, protetikom na implantatima, stručnjak u estetskoj i restaurativnoj stomatologiji i primeni CAD/CAM tehnologije.

U ordinacijama “HAPPY DENTAL” možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga (terapija laserom, estetski ispuni, beljenje zuba, CAD/CAM, fasete/viniri, implantologija, oralna hirurgija, protetika, paradontologija, ortodoncija i endodoncija), koje su u dosluhu sa svim najsavremenijim svetskim metodama u ovoj oblasti i uz korišćenje najboljih stomatoloških aparata i materijala.

Naš tim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andy Newman

SEO

Alicia Keys

Marketing Director

Mike Divor

Finance

Patricia Ralph

Designer

Nick Zele

Developer

Amanda Grey

PR Management

Greg Silmer

Support

Rossa Pelmar

Support