Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma. Pacijenti širom sveta dolaze u Srbiju da bi rešili svoje dentalne probleme. To je spoj lepog i korisnog – besplatan odmor u službi oralnog zdravlja! Ušteda koju možete ostvariti je i do 70%!

Stomatološke ordinacije “HAPPY DENTAL” u okviru svoje ponude dentalnog turizma nude realizaciju kompletnog aranžmana prilikom Vašeg dolaska u Srbiju, a koji,  pored stomatoloških usluga u našim ordinacijama,  može,  a u skladu sa dogovorom,  da podrazumeva i organizaciju kompletnog transfera, rezervaciju smeštaja i ugovaranje turističkih tura. Sve je stvar dogovora, a predlog i plan terapije i svih propratnih stvari prilikom Vašeg dolaska u Srbiju napravićemo prema Vašim zahtevima. U zavisnosti od toga i formiramo konačnu cenu kompletnog aranžmana, koja će uz pružene stomatološke usluge, biti  uključena u kompletan tretman u našim ordinacijama.

Za početak saradnje dovoljno je da nam pošaljete e-mail ili da nas kontaktirate putem telefona/Viber/Whats App i da nam date osnovne informacije o stomatološkoj usluzi ili problemu koji želite da ostvarite, odnosno rešite u našim ordinacijama “HAPPY DENTAL”. 

Po mogućnosti možete da nam odmah pošaljete i digitalan ortopan (snimak obe vilice) ili druge informacije vezane za Vaš problem. Naš stručni tim, koji predvodi Dr Nenad Milošević, osnivač i direktor “HAPPY DENTAL-a” i predsednik Udruženja zdravstvenih radnika “Kneginja Milica”, napraviće detaljnu analizu i nakon toga poslaće Vam predlog terapije, sa detaljnim objašnjenjem čitave procedure, vremena i broja dolazaka koji su neophodni za rešavanje Vašeg stomatološkog problema ili realizaciju usluge, kao i kompletnu cenu lečenja.

Ukoliko sa Vama usaglasimo proceduru koji biste trebalo da prođete u našim ordinacijama usmeno ili putem upitnika, koji Vam šaljemo da popunite, dogovaramo sve detalje oko Vašeg dolaska u Srbiju – termin ili termine,  u zavisnosti da li je neophodno zbog procedure da dođete jednom ili više puta; organizaciju putovanja do naših ordinacija;  organizaciju transfera od Vašeg dolaska pa sve do Vašeg polaska kući; tip i rezervaciju smeštaja u kojem želite da odsednete,  dodatne turističke sadržaje kojima želite da upotpunite svoje slobodno vreme prilikom Vašeg boravka u Srbiji. U zavisnosti od Vaših prohteva i posebnih zahteva formiraćemo konačnu cenu celog aranžmana sa svim stavkama. Kada date saglasnost za istu krećemo u proceduru organizacije kompletnog aranžmana.

Bez obzira na koji ste se aranžman odlučili i vrstu prevoza: avion, automobil ili autobus, neko iz stručnog tima “HAPPY DENTAL” ordinacija sačekaće Vas prilikom dolaska i  odvesti u ordinaciju  gde ćete se detaljno upoznati sa našim timom i započeti sa dogovorenom stomatološkom procedurom.

U zavisnosti od Vaših zahteva i želja “HAPPY DENTAL” Vam rezerviše i obezbeđuje smeštaj u toku Vašeg boravka u Srbiji. Naša ordinacija ima korporativne ugovore sa određenim hotelima i drugim smeštajnim kapacitetima, ukoliko se odlučite za smeštaj u njima kao naši gosti, ostvarujete popust. S druge strane možete sami izabrati smeštaj koji ćemo Vam mi rezervisati.

“HAPPY DENTAL” u zavisnosti od Vaše želje može da Vam rezerviše kartu za prevoz od mesta gde živite do željenog mesta u Srbiji i nazad, da Vam obezbedi vozača koji će Vam biti na raspolaganju u toku boravka  ili da Vam obezbedi uslugu rent a car. U svakom slučaju menadžer naše ordinacije sačekaće Vas prilikom Vašeg dolaska i odvešće Vas u ordinaciju gde ćete se upoznati sa našim timom i otpočeti sa dogovorenom stomatološkom procedurom. On će Vam biti na raspolaganju tokom Vašeg čitavog boravka.

Ukoliko želite da tokom Vašeg boravka u Srbiji zbog stomatoloških usluga slobodno vreme iskoristite za obilazak istorijskih znamenitosti, relaksaciju, odmor i noćni život, “HAPPY DENTAL” Vam nudi organizaciju bilo koje ture iz bogate turističke ponude turističkih organizacija Srbije. Ukoliko želite možete prilikom obilaska imati i pomoć profesionalnog turističkog vodiča.

Usluge stomatoloških ordinacija “HAPPY DENTAL” možete regulisati platnom karticom ili gotovinom na licu mesta.

Potvrdu Vašeg dolaska i Vašeg dentalnog aranžmana morate potvrditi uplatom depozita od 100€ dve nedelje pre zakazanog termina dolaska, koji se uračunava u dogovoreni paket aranžman.

Depozit se u slučaju odustajanja ne vraća. 

Takođe, izdajemo račune izvršenih stomatoloških usluga  državljanima, kojima mogu da izvrše povraćaj novca od osiguranja, ukoliko imaju zdravstveno osiguranje koje pokriva stomatološke usluge. Takođe, izdajemo medicinske izveštaje za opravdano izostajanje s posla.

Posebna napomena:

U ordinacijama “HAPPY DENTAL” komunikaciju možemo ostvariti na engleskom jeziku. Ukoliko postoji jezička barijera angažujemo prevodioca koji će biti tu uz Vas u toku svih tretmana u našoj ordinaciji.